Köp Lords and Villeins: The Great Houses

  • PC

Topprankade återförsäljare

    The Great Houses är en ny DLC till Lords and Villeins som introducerar nya spännande spelmekaniker som gör det möjligt för spelarna att helt fördjupa sig i den feodala ekonomisimuleringen. Spelare kan utöka sitt inflytande, köpa landtitlar och skicka bondefamiljer för att exploatera nya territorier, i slutändan med målet att uppnå oöverträffade nivåer av rikedom och välstånd.



    Med The Great Houses kan spelarna använda sin militära makt för att uppnå sina mål, men de kan också ägna sig åt diplomati och handel med en mängd olika adelshus, som alla har sina egna mål och agendor, inklusive kungafamiljen.



    Expansionen innehåller ett nytt turbaserat stridssystem som låter spelare invadera andra territorier och tilldela familjer till sina länder för att vidareutveckla dem genom att etablera handelsvägar och mer.



    Lords och Villeins: The Great Houses utökar dina valmöjligheter i spelet och lägger till ett nytt lager av strategi och feodalekonomisk simulering som gör hela spelupplevelsen mer invecklad och givande än någonsin.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Lords and Villeins

    De bästa priserna för Lords and Villeins The Great Houses

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 11 leverantörer som stöder SteamPC. Spelet kommer i utgåvan Standard. Vårt prisjämförelseverktyg har identifierat 12 digitala erbjudanden.

    Kommentarer om Lords and Villeins: The Great Houses

    Du kanske även gillar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev