Instant Gaming EU
 
 

Köp Roadwarden

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Roadwarden är ett innovativt spel som hör till genren illustrerat textbaserat rollspel. Det är utvecklat av Moral Anxiety Studio och är ett spel som kombinerar flera mekanismer som lånats från rollspel, visuella romaner, äventyrsspel och interaktiv fiktion för att skapa en uppslukande spelupplevelse. I det här spelet tar spelaren på sig rollen som Roadwarden, som är en person som ansvarar för att patrullera de vägar som förbinder de olika städerna och bosättningarna.



    RoadwardenSpelets huvudmekanik är att leda spelaren genom en serie dialoger med olika NPC:er. Dessa dialoger presenteras i ett isometriskt pixelkonstformat som kompletterar spelets estetik. När spelaren interagerar med olika karaktärer måste han eller hon göra val om sin egen karaktärs beteende, vilket ibland leder till märkliga och oväntade resultat. Spelet innehåller flera slut, vilket ökar dess återspelningsvärde, eftersom varje slut beror på spelarens val och hur de interagerar med de NPC:er de möter. Det finns många vägar som spelaren kan ta genom spelet, beroende på sin karaktärs utveckling och de val han eller hon gör på vägen. Spelet har ett färdighetsträd som gör det möjligt för spelaren att anpassa sina Roadwarden's förmågor och bygga upp dem efter sin spelstil. Dessa förmågor inkluderar stridstekniker, magi och andra användbara bonusar som kan öppna nya vägar för spelaren att utforska. Spelets värld befolkas av en samling intressanta och unika karaktärer, var och en med sin egen bakgrundshistoria och motiveringar. Spelets musik och ljudeffekter är lika imponerande och tillför djup och atmosfär till spelupplevelsen.



    Sammanfattningsvis är Roadwarden ett uppfriskande sätt att se på rollspelsgenren. Det kombinerar framgångsrikt flera spel- och berättarmekanismer och skapar en unik och engagerande upplevelse för spelarna. Spelets art direction skapar en välbekant och utomvärldslig värld, och ljuddesignen och musiken förstärker ytterligare den uppslukande upplevelsen. Oavsett om du är ett fan av rollspel eller visuella romaner är Roadwarden ett spel som du inte får missa.

    Läs mer

    De bästa priserna för Roadwarden

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Roadwarden

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev