Instant Gaming EU
 
 

Köp Space Crew

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Space Crew är ett episkt action-strategispel där spelaren tar befälet över en besättning som utforskar rymden och har till uppgift att försvara sitt skepp från fientliga utomjordingar. Använd snabb beslutsamhet och taktiska strategier för att skydda din besättning från alla typer av hot!



    Spelet består av spännande uppdrag som utspelar sig i ett science fiction-universum där spelarna måste göra svåra val, hantera resurser och strategiskt placera sitt team för att överleva. Spelarna kan också uppgradera sitt skepps vapen och försvar och utrusta besättningen med olika verktyg och prylar för att få ett bättre skydd.



    Grafiskt sett ser Space Crew otroligt bra ut - med levande grafik och verklighetstrogna karaktärsmodeller för en verkligt uppslukande upplevelse. Spelets soundtrack bidrar till atmosfären med sin intensiva musik och realistiska ljudeffekter.



    Dessutom finns det olika specialförmågor som hjälper spelarna att få ett övertag över motståndarna. Detta kräver noggrann planering för att överleva mot alla odds & slutföra varje uppdrag!



    På det hela taget kommer Space Crew garanterat att tilltala alla som gillar action-strategispel. Med sitt spännande spel och sin fängslande berättelse kommer det garanterat att ge många timmars underhållning för både unga och gamla spelare!

    Läs mer

    De bästa priserna för Space Crew

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Space Crew

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev