Instant Gaming EU
 
 

Köp theHunter: Call of the Wild - Cuatro Colinas Game Reserve

  • PC
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    theHunter: Call of the Wild - Cuatro Colinas Game Reserve är ett spel från Avalanche Studios och Expansive Worlds. Det är det sjunde reservatet i den populära jaktspelserien, den här gången i Europa. Det ligger i Sierra Morena-bergskedjan i Spanien och har en fantastisk bakgrund med böljande kullar och frodiga dalar fyllda av vilda djur.



    Den expansiva kartan innehåller åtta stora områden som erbjuder en varierad livsmiljö för olika djurarter, t.ex. iberisk mufflon, Beceite Ibex, Gredo Ibex, Ronda Ibex, sydöstra spansk Ibex, iberisk varg och europeisk hare. Alla dessa varelser erbjuder unika jaktutmaningar som sträcker sig från att spåra svårfångade rovdjur till att förfölja ditt byte mitt i täta skogar eller över öppna fält. Den innehåller också några tidigare tillgängliga djur som kronhjort (Hirschfelden och Parque Fernando), rådjur (Hirschfelden) samt vildsvin (Hirschfelden & Medved). Att leta efter dem till fots eller med fordon som ATV:er är effektivt för att hitta dem snabbt, men ibland krävs det smygande taktiker för att få tag på en av de eftertraktade troféerna. Dessutom kan erfarna spelare testa sina färdigheter i olika jaktaktiviteter på skjutbanan, bågskytteplatser och till och med fiskedammar.



    Sammanfattningsvis är theHunter: Call of the Wild - Cuatro Colinas Game Reserve en fängslande upplevelse för alla som vill ge sig ut på spännande jaktäventyr. Med sin detaljerade grafiska design över de 8 stora områdena och det rikt befolkade djurlivet, kommer detta spel säkert att glädja alla ivriga jägare och spelare.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : theHunter: Call of the Wild

    De bästa priserna för theHunter Call of the Wild Cuatro Colinas Game Reserve

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om theHunter: Call of the Wild - Cuatro Colinas Game Reserve

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev