Instant Gaming EU
 
 

Köp Call of the Wild: The Angler

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Besök de mest hisnande fiskeutsikterna på Call of the Wild: The Angler. Designad av skaparna av Hunter: Call of the Wild, du går in i en enorm öppen värld där du kan fiska så mycket du vill. Ta expeditionen ensam eller ta med dig några vänner att spela med i 12-spelars co-op.



    Utforska den vilda naturen. Gå till fots, ta en båt eller kör en bil i terräng för att hitta den perfekta fiskeplatsen. Håll utkik efter källor, dammar, sjöar och floder där fisken nappar.



    The Angler har ett system som leker fisk beroende på vattentyp, temperatur och djup, så om du siktar på en typ att fånga måste du veta vad du ska leta efter. Varje fisk har också sitt eget beteende, föredrar en typ av bete och agerar när den försöker fly. Det är så nära verkligt fiske man kan komma.



    Du kommer också att kunna köpa olika typer av verktyg, inklusive spön, rullar, krokar, beten med mera. Du kan också anpassa din fiskare till ett önskat utseende. Slutligen kan du uppfylla uppdrag för att få unika belöningar. Fånga så mycket fisk du kan för att göra dig ett namn i Call of the Wild: The Angler.

    Läs mer

    De bästa priserna för Call of the Wild The Angler

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Om du har en digital Xbox Play Anywhere-titel kan du spela på både Windows 10 PC och Xbox One.

    Kommentarer om Call of the Wild: The Angler

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev