Instant Gaming EU
 
 

Köp Dead Cells: The Bad Seed

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Dead Cells: The Bad Seed är den första expansionen till det kritikerrosade rogue-lite, metroidvania-inspirerade spelet Dead Cells. Denna DLC, som släppts av indiespelstudion Motion Twin, lägger till en betydande mängd nytt innehåll till originalspelet, utökar universum med nya platser och nya utmanande fiender, och berikar upplevelsen med spännande spelmekanik.



    Dead Cells: The Bad Seed introducerar främst två nya biomer och en boss i början av spelet. Spelarna kan utforska de frodiga landskapen i The Arboretum, ett växthus fyllt med förrädiskt växtliv, och The Swamp, där ruttnande kroppar flyter på ytan av det stinkande vattnet, vilket ger en ny utmaning och nya lager av komplexitet. Varje biom kommer med sin egen uppsättning av distinkta fiender som tvingar spelaren att ompröva sina strategier och improvisera för att överleva.



    Svårighetsgraden i Dead Cells: The Bad Seed är i nivå med resten av Dead Cells-spelet, vilket säkerställer en sömlös integration i huvudberättelsen. Den extra bossen, The Mama Tick, förstärker spelets berättelse och erbjuder ännu en hjärtskärande adrenalinkick för erfarna spelare.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Dead Cells

    De bästa priserna för Dead Cells The Bad Seed

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Dead Cells: The Bad Seed

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev