Instant Gaming EU
 
 

Köp Dead Cells: Fatal Falls

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Dead Cells: Fatal Falls är en expansion till det populära indiespelet Dead Cells. Den tillför nytt innehåll till spelet, bland annat två nya biomer, The Fractured Shrines och The Undying Shores, var och en med sina egna unika fiender, vapen och utmaningar. The Fractured Shrines är en flytande ö full av fällor och faror, medan The Undying Shores är ett kustområde fullt av odöda fiender.



    Förutom de nya biomerna innehåller expansionen nya vapen, inklusive Lightning Rod, Ferryman's Lantern, Scarecrow's Sickles och Serenade, alla med sin unika spelstil och förmåga. Expansionen innehåller också nya fiender, bland annat den myopiske kråkfångaren, stenväktaren och sirenen, som alla har sina egna attackmönster och svagheter.



    Dead Cells: Fatal Falls innehåller också nya bossar, The Scarecrow och The Mama Tick, som båda är utmanande och kräver att spelarna använder alla sina färdigheter och vapen för att besegra dem. Fågelskrämman använder sylar och kan teleportera sig, medan The Mama Tick är en gigantisk fästing som spottar ut mindre fästingar och har en kraftfull laddningsattack.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Dead Cells

    De bästa priserna för Dead Cells Fatal Falls

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Dead Cells: Fatal Falls

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev