Eneba COM
 
 

Köp Dead Cells

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Dead Cells har ett motto: döda - dö - lära - upprepa . Det är ett Metroidvania-inspirerat spel med en 2D souls-lite strid. Du kan utforska en vidsträckt och ständigt föränderlig dyster ö och kämpa dig fram mot starka varelser. Spelet är en progressiv utforskning av sammankopplade världar, och du får många rättvisa men tuffa strider med hjälp av över femtio vapen och trollformler som spelet innehåller.

    Dead Cells har också en funktion för panikroll i nödsituationer som gör att du kan fly från problem. De hemliga rummen, de fantastiska landskapen och de dolda passagerna i spelet kommer säkert att utmana dina färdigheter.

    I Dead Cells styr du en massa celler som lever i en avliden fånge, och när du bekämpar varelser i fängelsehålorna kan du samla vapen, förmågor, rustningar, uppgraderingar och pengar. Besegrade varelser släpper celler som du kan plocka upp för att få power-ups som nya föremål eller extra hälsobransar. Cellerna är också spelets valuta, och du spenderar dem endast när du når slutet av fängelsehålan. Om du däremot dör innan dess förlorar du alla celler som du har samlat på dig.

    Dead Cells är fullspäckat med utmanande 2D-action utan någon checkpoint. Du dödar, dör, lär dig och upprepar sedan scenen igen. Det är ett spel där dina färdigheter avgör om du överlever eller drabbas av permadeath. Men om det skulle bli så har du alltid panikrullen att falla tillbaka på.

    Läs mer

    De bästa priserna för Dead Cells

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Dead Cells

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev