Instant Gaming EU
 
 

Köp Reverie Knights Tactics

  • PC
  • PS4
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Reverie Knights Tactics är ett taktiskt rollspel som utspelar sig i fantasivärlden Nivel. Led ditt sällskap av modiga riddare och äventyrare på resor fulla av faror och spänning, på jakt efter legendariska vapen, artefakter och till och med drakar! Sätt ihop ditt team på fem personer från en mängd olika karaktärer, var och en med sin egen uppsättning av speciella förmågor, färdigheter och statistik.



    Delta i turordningsbaserade strider mot olika fiender som goblins, troll, odöda och andra fruktansvärda fiender. Placera dina gruppmedlemmar strategiskt för att optimera deras attacker, använd kraftfulla kombinationsrörelser för att få ett övertag över fienden och se till att du inte får slut på mana under striden! Sök efter nya föremål att utrusta, uppgradera befintlig utrustning eller skapa helt ny utrustning för dina krigare.



    Delta i utmanande dungeons med pussel att lösa eller delta i PvP-turneringar om du känner dig särskilt äventyrlig. Med sin livfulla grafik och engagerande berättelse kommer Reverie Knights Tactics garanterat att ge många timmars underhållning för fans av taktiska rollspel!

    Läs mer

    De bästa priserna för Reverie Knights Tactics

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Reverie Knights Tactics

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev