Instant Gaming EU
 
 

Köp Guns of Icarus Online

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Guns of Icarus Online är ett actionfyllt spel som utvecklats av Muse Games och som erbjuder en uppslukande upplevelse för både spelare och luftskeppskaptener. Det sätter dig och ditt team i rollen som luftskeppskaptener när ni kämpar om herraväldet över himlen i spännande spelare mot spelare-strider. I denna spännande PvP-strid bildar spelarna ett sällskap med upp till fyra vänner och besätter ett skepp tillsammans för att slåss mot andra lag i massiva luftskeppsstrider med upp till 32 spelare i en match med flera spellägen.



    De massiva anpassningsbara luftskeppen är utrustade med en mängd olika vapen, utrustning, navigationssystem, motorer och specialförmågor som gör det möjligt för spelarna att göra strategiska val beroende på deras spelstilspreferenser. Spelarna kan också anpassa sina skepp efter sin individuella smak från över 500 olika alternativ som finns i spelbutiken. Alla dessa strider sker mitt i hisnande vackra steampunk-fantasymiljöer som bygger på banbrytande grafikteknik, vilket gör Guns of Icarus Online till ett av de mest fantastiska spel som någonsin gjorts. Spelarna kan sätta ihop sin egen besättning som måste samordnas för att gruppen ska lyckas. Sedan tar de sig upp i luften på massiva anpassningsbara luftskepp, med en rad vapen och utrustning att utrusta med olika navigationssystem, motorer och specialförmågor som ger dem ett brett utbud av strategiska val i hur de bygger sitt skepp. När spelarna är redo kan de sätta sina färdigheter - både flygande och skjutande - på prov mot fiender samtidigt som de kan förlita sig på sina lagkamrater som stöd när de kämpar sig fram genom intensiva strider, allt i hisnande vackra visuella miljöer inspirerade av steampunk-fantasyvärldar.



    Med offentliga servrar där spelarna kan slåss om kontrollpunkter, co-op-spel där fyra lag möts och turneringar med anpassade regler och priser för riktiga pengar, har Guns of Icarus Online något för alla som älskar intensiv PvP-action. Oavsett om du är nybörjare eller expert hittar du den perfekta matchen med vårt breda utbud av lägen och kartor.

    Läs mer

    De bästa priserna för Guns of Icarus Online

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Guns of Icarus Online

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev