Instant Gaming EU
 
 

Köp Mable & The Wood

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Mable & The Wood är ett berättelsedrivet action-plattformsspel som utvecklats av Triplevision Games och publicerats av Graffiti Games. I denna unika och vackra pixelkonstresa tar spelaren kontroll över huvudpersonen: Mable - en formskiftande krigarflicka med övernaturliga krafter. Med sitt pålitliga svärd i handen ska hon försöka besegra formidabla fiender och skrämmande fängelsehålor som står mellan henne och den mystiska uråldriga kraft hon söker.



    Mable & The Wood har en expansiv värld full av hemligheter att utforska samt pusselelement att lösa. När Mables resa fortskrider kommer hon att stöta på fantastiska varelser, specialföremål som uppgraderingar av kläder eller magiska runor som ger specifika förmågor i strid; allt detta ökar dina chanser att lyckas mot mäktiga fiender som ställs mot dig på ditt episka äventyr genom fyra olika världar.



    Mable & The Wood är en utmanande men givande upplevelse för spelare som söker något utöver det vanliga. Under dina resor kommer du att ställas inför svåra beslut med långtgående konsekvenser - allt skapat inom ramen för en fängslande berättelse med teman som vänskap, familjelojalitet, mod och beslutsamhet. Striderna blir levande genom intuitiva kontroller som gör att du kan vara strategisk i varje attack samtidigt som du kan undvika en svärm av motståndare. Njut av timmar efter timmar av spännande spel som kommer att hålla dig fängslad ända till slutet.

    Läs mer

    De bästa priserna för Mable & The Wood

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Mable & The Wood

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev