Instant Gaming EU
 
 

Köp Ring of Pain

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ring of Pain är ett innovativt och fängslande kortspel som utspelar sig i en surrealistisk, ständigt föränderlig fängelsehåla. Spelarna kliver in i skorna på en hjälte som har till uppgift att utforska de mystiska djupen i en märklig värld fylld av hemligheter och överraskningar.



    Spelet har procedurellt genererade fängelsehålor som är fyllda med monster, fällor och skatter. När spelarna utforskar dessa miljöer måste de fatta taktiska beslut utifrån sin omgivning för att överleva. Varje rum ger sin egen unika utmaning och tvingar spelaren att bedöma sin situation innan han eller hon går vidare.



    Ring of Pain erbjuder också turordningsbaserade strider som låter spelarna tänka ut sina drag noggrant för att få en fördel över sina motståndare. Vare sig det handlar om att tillkalla allierade, utrusta kraftfulla föremål eller använda speciella färdigheter har varje beslut som fattas bestående konsekvenser som kan avgöra ödet för din resa.



    Spelet har också ett imponerande utbud av byte, inklusive reliker, artefakter och föremål som kan användas för att uppgradera utrustning och låsa upp nya förmågor. Med sin blandning av roguelike-element, kortspelsmekanik och taktisk strid - Ring of Pain är en utmanande men givande upplevelse för både casual och hardcore-spelare.

    Läs mer

    De bästa priserna för Ring of Pain

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kommentarer om Ring of Pain

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev