Instant Gaming EU
 
 

Köp Hi-Fi RUSH

  • PC
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Hi-Fi RUSH är ett action-äventyrsspel från skaparna av Ghostwire: Tokyo. Fördjupa dig i en häftig futuristisk värld där en grupp rebeller kämpar mot ett ondskefullt megakoncern. Följ med Chai, en wannabe rockstjärna som har en musikspelare smält samman med sitt hjärta som ett resultat av ett misslyckat experiment. Hjälp honom att omintetgöra det onda storföretagets planer och slåss mot en uppsjö av fiendens hantlangare i det här dynamiska äventyret.



    Hi-Fi RUSH Innehåller en färgglad skara av karaktärer. På Chais sida finns en grupp rebeller som delar hans passion för musik och som också vill störta företaget. På de onda killarnas sida finns det oändliga rader av robotminioner och höga chefer som kommer att göra allt för att stoppa dig. I Hi-Fi RUSH följer allting musikens rytm, från de filmiska scenerna till de hektiska actionbaserade striderna och de många minispel som du måste möta.



    Medan du spelar Hi-Fi RUSH får du sällskap av ett otroligt soundtrack med låtar från ikoniska grupper som The Prodigy, Nine Inch Nails och många fler. Om du gillar att streama dina spelsessioner kan du till och med ersätta de licensierade låtarna med ett originalsoundtrack som gjorts speciellt för detta ändamål.



    Flashig grafik, fantastisk musik och en massa action väntar dig i Hi-Fi RUSH!

    Läs mer

    De bästa priserna för Hi Fi RUSH

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Om du har en digital Xbox Play Anywhere-titel kan du spela på både Windows 10 PC och Xbox One.

    Kommentarer om Hi-Fi RUSH

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev