BG PPC IG EN
 
 

Köp Nuclear War Simulator

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Har du någonsin undrat hur världen skulle se ut i händelse av en storskalig kärnvapenkonflikt? Nuclear War Simulator är en realistisk simulering som visar hur allvarlig verkligheten skulle vara i ett sådant krig. Simulatorn fokuserar på effekterna på mänskligheten och visualiserar de förödande effekterna av ett kärnvapenutbyte, inklusive sprängnings- och strålningszoner, bränder och dödsoffer.



    Du kan välja och skapa scenarier mellan internationella kärnvapenmakter som du vill. Se effekterna av ett fullständigt utbyte mellan USA och Ryssland, eller vad som skulle hända om Indien och Pakistan släppte loss sina arsenaler. Du kan tilldela varje stridsspets manuellt eller använda en AI som hjälp. Med bara några få klick har du de resultat du söker. Prova mer än 22 färdiga scenarier.



    Nuclear War Simulator Har verklighetstrogna leveranssystem och teknik. Avfyra från var som helst i världen med hjälp av olika medel: ubåtar, missilsilos, flygplan och TELs. Slutligen får du en visuell indikator på skador, förluster och överlevnadschanser för en befolkning. Alla variabler du behöver finns där - du behöver bara trycka på knappen för att starta armageddon.

    Läs mer

    De bästa priserna för Nuclear War Simulator

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Nuclear War Simulator

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev