BG PPC IG EN
 
 

Köp Deadly Broadcast

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Håll strömmen igång medan du gör ditt bästa för att överleva natten! Deadly Broadcast är ett co-op-spel för upp till fyra spelare som är ett överlevnadsskräckspel. Ni är ett team av paranormala jägare som undersöker övergivna områden som anses vara hemsökta eller förbannade. Tyvärr verkar ryktena vara verkliga och ni är snart på flykt från en ond ande.



    Välj mellan åtta influensakaraktärer. Utforska ett mörkt och farligt område, samla vapen och slåss mot zombies och demoner. Använd de insamlade anteckningarna för att besegra den dödliga anden som kallar denna plats för sitt hem.



    Kom ihåg att du inte kan besegra demonbossarna på egen hand. Köp tid genom att gömma dig i garderober eller använd kameran för att bedöva dem tillfälligt.



    Framför allt ska du hålla strömmen igång. Ju längre du kan, desto mer pengar tjänar du, som du kan använda för att förbättra dina färdigheter och köpa nya kläder till dina karaktärer. Din livestreamchatt kan också diktera vad som händer i ditt spel. Om din chats nyckelordsnoteringar når ett visst antal kan den ge upphov till föremål som till exempel medkits som dyker upp i spelet.



    Är du redo att dö för din stream? Fortsätt att få många visningar med Deadly Broadcast.

    Läs mer

    De bästa priserna för Deadly Broadcast

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Deadly Broadcast

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev