Instant Gaming EU
 
 

Köp Lamentum

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Lamentum är ett mörkt och skruvat skräckäventyrsspel utvecklat av Obscure Tales. Spelet utspelar sig på 1800-talet och följer huvudpersonen Cervantes när han söker efter sin försvunna kärlek Victoria i en trist värld som plågas av övernaturliga krafter och illvilliga varelser.



    Gameplayet i Lamentum består av utforskning, pussellösning och strid. Spelaren kan ta sig genom Lamentums värld med hjälp av svärd, pistoler, armborst och olika magiska trollformler för att kämpa sig igenom spelets fiender. Dessutom finns det gott om hemligheter utspridda i Lamentums rika miljöer som spelarna kan avslöja genom att lösa pussel och göra val som kommer att forma historien som leder till flera olika slut beroende på de val som görs.



    Lamentum innehåller också ett intensivt överlevnadsläge där spelarna måste överleva horder av fiender samtidigt som de försöker samla förnödenheter som mat och vapenuppgraderingar för att hålla sig vid liv. Med sin vackra grafik, intensiva stridssituationer, utmanande pussel och kusliga atmosfär - Lamentum kommer garanterat att ge dig timmar av spännande äventyr!

    Läs mer

    De bästa priserna för Lamentum

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Lamentum

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev