Instant Gaming EU
 
 

Köp Bioshock Infinite: Columbia's Finest

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Bioshock Infinite: Columbia's Finest är ett DLC till BioShock Infinite - det efterlängtade förstapersonsskjutarspelet från Irrational Games och 2K. Berättelsen utspelar sig i en fiktiv värld 1912 och följer huvudpersonen Booker DeWitt när han reser till den flygande staden Columbia för att rädda den mystiska invånaren Elizabeth.



    Bioshock Infinite: Columbia's Finest innehåller flera nya funktioner och nytt innehåll, bland annat en samling utrustning, vapenuppgraderingar och infusioner som spelarna kan använda för att anpassa sin upplevelse. Spelarna får också tillgång till den stadsomfattande striden på Monument Island, där de måste försvara Columbia mot dess fiender. Bioshock Infinite: Columbia's Finest erbjuder också ett helt nytt vapenuppgraderingssystem som gör det möjligt för spelare att uppgradera sina vapen med kraftfulla förmågor. Slutligen innehåller DLC:n två nya kartor att utforska - "Lamb of Columbia" och "Vox Populi".



    Bioshock Infinite: Columbia's Finest kommer att bjuda på timmar av spännande spelande och en oförglömlig upplevelse för spelarna. Med toppmodern grafik, en fängslande berättelse och intensiva strider kommer detta DLC att hålla spelarna på sträckbänken. För dig som letar efter ett spännande äventyr i Columbia är Bioshock Infinite: Columbia's Finest det perfekta valet.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Bioshock Infinite

    De bästa priserna för Bioshock Infinite Columbia's Finest

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Bioshock Infinite: Columbia's Finest

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev