Instant Gaming EU
 
 

Köp LEGO Indiana Jones: The Original Adventures

  • PC

Topprankade återförsäljare

    LEGO® Indiana Jones™: The Original Adventures är ett nytt spännande spel som låter spelarna återuppleva de klassiska äventyren med Indiana Jones på ett helt nytt sätt. Spelet är baserat på de tre första Indiana Jones-filmerna - Raiders of the Lost Ark, Temple of Doom och The Last Crusade. Spelarna får ta på sig rollen som Indy och hans följeslagare när de utforskar exotiska platser, slåss mot skurkar och löser pussel för att hämta ovärderliga artefakter.



    LEGO® Indiana Jones™: The Original Adventures utspelar sig i en tongivande LEGO-värld som är både rolig och utmanande. Spelarna får ta på sig rollen som Indy och hans följeslagare, däribland Marion Ravenwood, Short Round och Marcus Brody. Varje karaktär har unika förmågor som är viktiga för att lösa pussel och slutföra uppdrag. Indy kan använda sin piska för att svinga sig över luckor, Marion kan hoppa högre än andra karaktärer och Short Round kan laga maskiner och komma åt trånga utrymmen. Spelet är en blandning av plattformsspel, pussellösning och strid. Spelarna måste utforska de olika miljöerna för att hitta gömda skatter, lösa pussel för att ta sig fram genom nivåerna och slåss mot en mängd olika fiender. Striderna är enkla men tillfredsställande, där spelarna använder närstridsattacker, skjutvapen och miljön för att slå ut fiender. Pusslen är väl utformade och varierade och kräver att spelarna använder sin logik och problemlösningsförmåga för att ta sig fram i spelet.



    Sammanfattningsvis är LEGO® Indiana Jones™: The Original Adventures ett fantastiskt spel som säkert kommer att glädja både fans av filmerna och nykomlingar. Spelet fångar andan i Indiana Jones-filmerna perfekt med sin humor, action och äventyr. LEGO-världen är charmig, karaktärerna är älskvärda och spelupplägget är av högsta klass. Oavsett om du är ett livslångt Indy-fan eller om du bara letar efter ett roligt och engagerande spel är LEGO® Indiana Jones™: The Original Adventures värt att spela.

    Läs mer

    De bästa priserna för LEGO Indiana Jones The Original Adventures

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om LEGO Indiana Jones: The Original Adventures

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev