Instant Gaming EU
 
 

Köp White Day: A Labyrinth Named School

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    White Day: A Labyrinth Named School är ett överlevnadsskräckspel som utvecklats av koreanska SONNORI Corp. Spelet släpptes ursprungligen 2001 och har blivit en kultklassiker med en trogen skara spelare som dras till det spända, atmosfäriska spelet och de hårresande skräcken. White Day utspelar sig på en gymnasieskola där spelarna måste smyga in vid midnatt för att lämna tillbaka en dagbok till sin förälskelse. Men när de navigerar genom mörka, labyrintliknande korridorer och läskiga klassrum upptäcker de snabbt att något ondskefullt lurar i skuggorna.



    Spelets huvudantagonist är en mordisk vaktmästare som obevekligt förföljer spelarna genom hela skolan. Han hörs ofta nynna på en kuslig melodi när han patrullerar i korridorerna, vilket bidrar till spelets redan påtagliga känsla av skräck. Spelarna måste använda all sin uppfinningsrikedom för att undvika honom, gömma sig i skåp och vänta på att han ska gå förbi. Vaktmästarens AI är särskilt imponerande och gör honom till en verkligt formidabel fiende som kan anpassa sig till spelarens strategier och rörelser. Spelet innehåller också flera andra läskiga fiender, från spöklika uppenbarelser till mördardockor, alla med sina unika styrkor och svagheter. Spelet i White Day: A Labyrinth Named School är starkt inriktat på pussel och utforskning. Spelarna måste söka igenom varje hörn och skrymsle i skolan för att hitta ledtrådar och föremål som kan hjälpa dem att komma vidare. Pusslen sträcker sig från enkla logikproblem till mer komplexa utmaningar som kräver noggrann observation och lateralt tänkande. Vissa av pusslen i spelet är sammankopplade, vilket innebär att spelarna måste lösa ett pussel för att få tillgång till ett nytt område eller föremål som de behöver för ett annat pussel. Detta innebär att spelarna måste vara både uppmärksamma och uppfinningsrika om de hoppas kunna ta sig igenom spelets många vändningar.



    På det hela taget är White Day: A Labyrinth Named School ett rysligt skräckspel som garanterat kommer att hålla spelarna på tårna. Dess uppslukande atmosfär, smarta pussel och skrämmande fiender gör det till en framstående titel i genren, och dess lojala fanbase är ett bevis på dess bestående attraktionskraft. Oavsett om du är en erfaren skräckspelare eller en nykomling i genren är White Day: A Labyrinth Named School värt att kolla in.

    Läs mer

    De bästa priserna för White Day A Labyrinth Named School

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om White Day: A Labyrinth Named School

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev