Instant Gaming EU
 
 

Köp Total War: WARHAMMER III - Forge of the Chaos Dwarfs

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Utvidga dina horisonter i Total War: Warhammer III med en helt ny fraktion. Total War: WARHAMMER III - Forge of the Chaos Dwarfs är ett DLC som lägger till en ny ond ras till den populära strategiserien inspirerad av Games Workshop's miniatyrer. Med tre nya legendariska lorder, nya hjältar, unika spelmekaniker och massor av nya trupper som du kan befalla på slagfältet är Chaos Dwarfs en mäktig utmanare om dominansen över länderna i den gamla världen och bortom den.



    Astragoth Ironhand, Drazhoath the Ashen och Zhatan the Black leder Chaos Dwarfs på en episk kampanj. De använder mörk magi och brutal kraft för att kontrollera legioner av Greenskins, monster och Dawi-Zharr. De börjar med ett litet fäste och måste utvidga sin domän över kartan genom att invadera närliggande provinser och använda de bosättningar de ockuperar för att bygga utposter och fabriker. Chaos Dwarfs handlar om industriell expansion och deras ekonomi kretsar kring fysiskt arbete. Besegrade fiender skickas till gruvorna för att skörda råmaterial som används för att bygga mardrömslika byggnader och smida dödliga vapen för att förstärka dina arméer. Processen är enkel, men för att upprätthålla en Chaos Dwarfs armé krävs en ganska solid ekonomi, eftersom kostnaderna kan hopas ganska snabbt.



    Chaos Dwarfs har också interna strider om makten, och de kommer att tävla om att få inflytande i Tower of Zharr och låsa upp ytterligare fördelar för fraktionen. Det är upp till dig om du samarbetar med andra eller om du hugger dem i ryggen när du har möjlighet.



    Total War: WARHAMMER III - Forge of the Chaos Dwarfs ger massor av nya möjligheter till spelet, tillsammans med en av de coolaste fraktionerna i Warhammer-universumet.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Total War: WARHAMMER III

    De bästa priserna för Total War WARHAMMER 3 Forge of the Chaos Dwarfs

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Total War: WARHAMMER III - Forge of the Chaos Dwarfs

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev