Instant Gaming EU
 
 

Köp American Truck Simulator - Heavy Cargo Pack

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    American Truck Simulator - Heavy Cargo Pack är ett expansionspaket till det populära lastbilssimuleringsspelet American Truck Simulator. DLC:n lägger till en mängd tung utrustning och maskiner, inklusive bandtraktorer, bulldozers, chassin för lyfttruckar, terrängkranar, skrapor och transformatorer. Dessa nya laster erbjuder en unik upplevelse för spelare som letar efter realistiska lastbilssimuleringar.



    Spelarna kommer att behöva ta sig an uppgifter med de nya lasterna som kräver mer skicklighet än att bara flytta standardlast från punkt A till punkt B. Till exempel kan spelarna behöva hämta en transformator från en plats och hjälpa till att sätta upp energiinfrastruktur på en annan eller så kan de behöva se till att känsliga föremål som fräsmaskiner inte skadas när de transporteras över långa sträckor. Alla dessa jobb ger inte bara nya utmaningar utan belönar också spelarna med bättre monetära belöningar när uppdragen slutförs framgångsrikt. American Truck Simulator - Heavy Cargo Pack förser också spelarna med nya fordon så att de kan ta sig fram i olika typer av terräng utan att försämra fordonets prestanda eller fastna i svåra miljöer. Med förbättrad teknik för hyttdesign som används i nyare lastbilar i detta DLC-expansionspaket blir det enkelt för såväl erfarna veteraner som nybörjare att bekvämt manövrera genom tuff terräng utan att deras fordon bryts ned ofta.



    Sammantaget är American Truck Simulator - Heavy Cargo Pack ett utmärkt tillskott till körsimulatorspelet för spelare som vill ha en ännu mer realistisk och utmanande lastbilsupplevelse. Med förbättrad teknik för hyttdesign, nya laster och terräng att utforska ger det här expansionspaketet en helt ny nivå av spänning. Det är perfekt för spelare som letar efter något mer än att bara leverera gods från en punkt till en annan; det är en utmaning som belönar dem som är redo för det med bättre pengar och prestationer.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : American Truck Simulator

    De bästa priserna för American Truck Simulator Heavy Cargo Pack

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om American Truck Simulator - Heavy Cargo Pack

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev