Instant Gaming EU
 
 

Köp Hell of an Office

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    När du anmälde dig till ett jobb i helvetet förväntade du dig inte att förhållandena skulle vara de bästa, men du har definitivt blivit bränd. Hell of an Office är ett 3D-plattformsspel där du tar rollen som en kontorsarbetare i helvetet. Du måste fly till varje pris, och du kommer att göra allt som krävs, till och med ta dig an de hundra nivåerna i ett demoniskt kontorstorn. Att ta sig upp genom dem kommer att vara en utmaning som inte är för de svaga.



    Föreställ dig ett scenario fullt av brinnande lava, mardrömslika landskap, fällor och alla slags faror. Ett enda felsteg och din resa kommer att ta slut. Om du är för långsam är det kört för dig. Som tur är har du kraften från din häftapparat för att rusa genom nivåerna i en vertikal dödstävling där endast den snabbaste överlever. Ditt trogna verktyg har varit en långvarig hjälpreda för dig och du tänker inte lämna det bakom dig.



    I Hell of an Office stiger helveteseld ständigt upp från botten och ökar trycket på din resa. Ditt hjärta kommer att pumpa adrenalin medan du springer så fort du kan, hoppar från den ena plattformen till den andra och utnyttjar varje tillfälle du har för att öka din hastighet. Det är bara genom att nå toppen av tornet som du kan fly från Hell of an Office.

    Läs mer

    De bästa priserna för Hell of an Office

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Hell of an Office

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev