Eneba COM
 
 

Köp Lost in Play

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Gå in i en värld som bygger på fantasi, där en bror och en syster ger sig ut på ett vilt äventyr i ett surrealistiskt underland. Lost in Play är ett pusseläventyr som ser ut precis som en tecknad film. Två syskon har på något sätt hamnat i en fantasidrömvärld där grodor pratar, fåglar kan vara pirater och man kan träffa på en mystisk hornad best i skogen. På något sätt måste de hitta hem genom att lösa pussel och fullfölja uppdrag.



    Det finns ingen dialog i Lost in Play. Istället kommuniceras allt genom bilder och handlingar - att lista ut vad man ska göra är en del av det roliga. Det finns gott om unika pussel och minispel som du kan spela. Hjälp grodorna att dra ett magiskt svärd ur en sten. Lek klickande krabbor med en piratmås, lär ett får att flyga och hjälp trollkarlar att bygga en underbar flygmaskin. Du kan till och med flyga på ryggen av en gigantisk stork, utforska en slottsruin och träffa magiska varelser. Det finns så mycket för dig att göra!



    Trots sitt tecknade utseende är Lost in Play byggt för alla åldrar. Fyllt av förundran, humor och charmiga karaktärer är det ett spel som kommer att hålla dig fast i timmar.

    Läs mer

    De bästa priserna för Lost in Play

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Lost in Play

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev