Instant Gaming EU
 
 

Köp I am not a Monster: First Contact

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    I Am Not a Monster: First Contact är ett spännande sci-fi, taktiskt turordningsbaserat strategispel. Spelarna tar på sig rollen som kapten Laser och ansluter sig till hans uppdrag att rädda passagerare ombord på Albatross Space Liner från utomjordiska ödlemonster som har infiltrerat och tagit över fartyget. Det är upp till dig som kapten att leda ditt team med 8 unika hjältar genom att kontrollera flera hjältar samtidigt som du avslöjar hemligheten bakom varför dessa monster är där - allt medan du räddar liv längs vägen.



    I Am Not a Monster: First Contact I spelet finns 30 olika uppdrag där vart och ett har sin egen utmaning och sitt eget segervillkor för spelarna när de kämpar sig igenom nivåer fyllda av faror. Du måste övervinna hinder som att navigera i fientlig terräng, undvika fiendens eld, hitta resurser för att överleva, hantera ammunitionen klokt och rädda bortförda civila för att lyckas med ditt uppdrag och i slutändan vinna mot detta galaktiska hot. Varje beslut du fattar kommer att påverka hur framgångsrik du blir. Det finns tre svårighetsalternativ för att se till att alla typer av spelare kan njuta av sin upplevelse - nybörjarläge för dem som bara vill ha något roligt men lättsamt, ett normalläge som ger en balanserad strategi som kommer att vara tillräckligt utmanande för erfarna krigare utan att vara överväldigande nybörjare eller veteranspelare lika. Slutligen finns expertläget som ger den ultimata utmaningen för spelare som vill ta sina färdigheter till det yttersta.



    I Am Not a Monster: First Contact är det perfekta spelet för spelare på alla nivåer och i alla åldrar som letar efter ett intensivt sci-fi-äventyr med massor av spännande uppdrag, heroiska karaktärer och fängslande spelupplevelse.

    Läs mer

    De bästa priserna för I am not a Monster First Contact

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om I am not a Monster: First Contact

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev