Instant Gaming EU
 
 

Köp Ravenswatch

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Världen Reverie har invaderats av mardrömsvarelser. Följ med en unik grupp hjältar i deras kamp för att fördriva ondskans krafter och delta i spännande strider i realtid i Ravenswatch, ett roguelike-actionspel från skaparna av Curse of the Dead Gods.



    Ravenswatch är ett spännande äventyr som utspelar sig i en värld som övermannats av mörker där du tar rollen som hjälte. Spelet bygger på gamla legender och sagor men ger dessa berättelser en ny twist. Var och en av hjältarna i spelet är en välkänd karaktär från dessa sagor, med unika förmågor och en distinkt spelstil. Scarlet, Red Hood, är en skoningslös jägare som kan ta ner vilket byte som helst med sina vassa dolkar, bomber och fällor. Men när natten faller förvandlas hon till en varulv som kan strimla och bita fiender på ett raseri. Beowulf, Aladdin och Snödrottningen har tjänat som inspiration för att skapa några av hjältarna i Ravenswatch.



    I spelet kommer du att färdas genom en mängd olika procedurellt genererade scenarier och slåss mot horder av mardrömsvarelser och dödliga bossar i utmanande möten. Du kan ta dig an dem ensam eller tillsammans med några vänner i samarbetsläge för upp till fyra spelare.



    Med sin dynamiska spelmekanik och färgstarka grafik är Ravenswatch en upplevelse som kommer att fängsla dig så att du återvänder för mer efter varje körning.

    Läs mer

    De bästa priserna för Ravenswatch

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Ravenswatch

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev