Instant Gaming EU
 
 

Köp Greyhill Incident

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Utforska dina djupaste rädslor i en spännande överlevnadsskräckupplevelse där du kommer att möta en fruktansvärd sanning. Greyhill Incident sätter dig i Ryan Bakers skor, en invånare i den lilla staden Greyhill i början av 90-talet. Staden har förändrats mycket på senare tid på grund av en ökning av paranormala aktiviteter som har fått de flesta av befolkningen att falla in i ett tillstånd av rädsla. Tal om konspirationer är närvarande i stadens vardag medan media försöker stänga av dessa rykten. Men sanningen är mycket värre än vad du kan förvänta dig i det här berättelsedrivna skräckäventyret.



    I Greyhill Incident är du bara en vanlig kille som följer några galna teorier och som vill undersöka vad som verkligen händer i hans hemstad. Spelet har en tryckande atmosfär som är förorenad av konspirationsteorier som får dig att tvivla på allt. Utrustad med ett basebollträ och en revolver kommer du att gräva djupt i hemligheterna bakom de senaste händelserna och ta reda på en fruktansvärd sanning: Greyhill har invaderats av Grey Aliens från yttre rymden som vill kidnappa alla i staden.



    Greyhill Incident är en överlevnadsberättelse där du måste lösa pussel, hitta användbara föremål och kämpa mot ett utomjordiskt hot för att rädda dina grannar. Med en djup nivå av fördjupning och en dyster och mörk atmosfär kräver spelet att du gör mer än att bära en foliehatt för att stoppa detta utomjordiska hot.

    Läs mer

    De bästa priserna för Greyhill Incident

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Greyhill Incident

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev