Eneba COM
 
 

Köp The Fold: Ingression

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Gå in i en värld som döljer mardrömslika hemligheter på The Fold: Ingression. Den här mörka fantasy-thrillern hämtar inspiration från nordiska myter och legender för att leverera en spännande upplevelse med Lovecraftianska skräckelement. Följ med Amund Vreim, en ung norrman i sitt nya jobb som utrotare. Han skickas till Telemark i Norge för att arbeta vid Eikherad-kyrkan. När han anländer till platsen finner han en massiv byggnad som härstammar från vikingatiden. Det som verkade vara ett lätt och avkopplande jobb förvandlas snart till en upplevelse som får honom att ifrågasätta sitt förstånd.



    Kyrkan är en mystisk plats som döljer många hemligheter. När du utforskar den kommer du att upptäcka att du inte är ensam. En uråldrig ondska lurar bakom slöjan och du är den enda som kan hindra den från att komma in i vår värld. Din utforskning kommer att erbjuda dig flera möjligheter att få kunskap om saker som bör lämnas ostörda och du kommer till och med att få magiska förmågor. Men att få sådana krafter har ett pris, och förr än senare kommer du att påbörja en farlig resa som kan leda till galenskap. Varje steg du tar och varje mörk hemlighet du avslöjar för dig närmare den fruktansvärda sanningen som är gömd i kyrkans djup.



    The Fold: Ingression är ett spännande skräckäventyr som ställer dig mot en värld som ligger bortom din förståelse och lägger en tung börda på dina axlar för att driva dig framåt mot en osäker framtid.

    Läs mer

    De bästa priserna för The Fold Ingression

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om The Fold: Ingression

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev