Instant Gaming EU
 
 

Köp Blasphemous 2

  • PC
  • PS5
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Den botfärdige är tillbaka i uppföljaren till den kritikerrosade Metroidvania-sidescrollern. I Blasphemous 2 vaknar han upp ur sin eviga sömn i en märklig och mystisk värld och ger sig återigen ut i en till synes oändlig kamp mot Miracle.



    Världen i Blasphemous 2 består av dystra landskap i gotisk stil som kommer att sätta dina färdigheter på prov när du navigerar genom dem och slåss mot horder av groteska fiender. Med nya förmågor och vapen att upptäcka kommer den botfärdige att möta otaliga hot, inklusive fruktansvärda och gigantiska bossar. Det nya färdighetssystemet gör att du kan skräddarsy en build och anpassa den så att den passar din favoritspelstil när du gör framsteg i spelet. Det ständigt närvarande Souls-liknande stridssystemet i spelet garanterar att du inte kommer att få det lätt, precis som i Blasphemous.



    Hemligheterna i en mörk värld full av faror väntar på dig i Blasphemous 2. Följ med den botfärdige på en ny prövning när han avslöjar myter och mysterier i en ny värld samtidigt som han försöker utföra sitt sista uppdrag och få det efterlängtade slutet på sin botgöring.



    Med massor av nya funktioner och spelförbättringar behåller Blasphemous 2 andan från sin föregångare samtidigt som den levererar en helt ny upplevelse för fans av serien.

    Läs mer

    De bästa priserna för Blasphemous 2

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    • Blasphemous 2 Digital Artbook
    • Blasphemous 2 Original Soundtrack

    Kommentarer om Blasphemous 2

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev