Instant Gaming EU
 
 

Köp Fortnite: The Last Laugh Bundle

  • PS5
  • PS4
  • Switch
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Fortnite: The Last Laugh Bundle är en spännande expansion av Fortnite som ger fansen en unik och spännande upplevelse. Den innehåller tre olika outfits, var och en med sin egen stil, 3 Back Blings, 4 Pickaxes, en Contrail och 1 000 V-Bucks.



    Joker Outfit innehåller ytterligare stilar som skiljer den från andra karaktärer i spelet; en är olycksbådande medan den andra utstrålar klassisk skurkaktighet i serietidningsstil. Tillsammans med denna outfit finns Laugh Riot Back Bling och Bad Joke Pickaxe som ger spelarna full tillgång till sin favoritkaraktärs utrustning medan de går runt och vinner virtuella strider. För att komplettera Jokerns look finns en Pick a Card Contrails som ser till att du kommer in i varje strid med ditt bästa utseende. Poison Ivy Outfit kommer med två alternativa utseenden direkt från DC Comics samt medföljande Back Bloom Back Bling och Ivy Axe Pickaxe för när din karaktär behöver sin egen specialutrustning på sin jakt efter seger. Dessutom ger Midas Rex Outfit två ytterligare variationer av kläder baserade på mytologi att välja mellan tillsammans med Midas Crest back bling och Kingmaker pickaxe så att ingen varelse kan motstå dig som kommer segrande i Fortnite: The Last Laugh bundle.



    Som en extra bonus får du 1 000 V-Bucks när du köper det här paketet för att utrusta din karaktär med alla de senaste föremålen i spelet. Oavsett om du vill spela som en av tre ikoniska skurkar och visa världen vem som bestämmer eller bara njuta av spänningen i en virtuell strid, är Fortnite: The Last Laugh Bundle spelet för dig.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Fortnite

    De bästa priserna för The Last Laugh Bundle

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Fortnite: The Last Laugh Bundle

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev