Instant Gaming EU
 
 

Köp Pathfinder: Gallowspire Survivors

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Utforska ett av de mest kända RPG-universumen med Pathfinder: Gallowspire Survivors, en intensiv överlevnadsupplevelse där modiga hjältar ställs mot alla odds i ett episkt äventyr. Det legendariska Gallowspire-tornet väntar på dig med sina oändliga nivåer fulla av fällor och monster. Navigera genom smala korridorer och rum fulla av dem medan du kämpar mot dem i spännande actionbaserade strider i detta kulhålsvideospel med RPG-element.



    Välj mellan en mängd olika klasser, inklusive Fighter, Rogue och Wizard, och fördjupa dig i en spännande roguelike-upplevelse. Var och en av dem har tillgång till exklusiva förmågor och talanger som du kommer att låsa upp och förbättra när du går vidare i spelet för att passa din spelstil. Samla värdefullt byte som ökar din kapacitet och slåss mot allt svårare fiender tills du möter fyra utmanande bossar. Om det går riktigt illa kan du ta hjälp av en annan hjälte som blir din följeslagare och ökar din stridsförmåga exponentiellt när du kombinerar olika färdigheter för att utplåna horder av fiender.



    Om du vill slåss mot Tar-Baphons hantlangare och avslöja hemligheterna i hans massiva torn är Pathfinder: Gallowspire Survivors är ditt spel.

    Läs mer

    De bästa priserna för Pathfinder Gallowspire Survivors

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Pathfinder: Gallowspire Survivors

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev