Instant Gaming EU
 
 

Köp Pathfinder: Wrath of the Righteous

  • PC
  • PS5
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    För hundra år sedan strömmade en hord demoner från avgrunden in i din värld genom en spricka. De har spridit mörker, elände och död över hela landet, och alla försök att driva tillbaka dem har hittills varit fruktlösa. Men ett förnyat hopp uppstår när ett nytt korståg mot demonerna börjar för att sätta stopp för deras skräckvälde en gång för alla. Som ledare för korståget bestämmer du hur du ska ta kampen mot de utomvärldsliga varelserna och vägleda andra i deras ansträngningar att förvisa ondskan från din värld.



    Pathfinder: Wrath of the Righteous är ett rollspel som bygger på universumet i bordsspelet från Paizo. Pathfinder följer ett avancerat regelsystem som bygger på Dungeons and Dragons 3rd Edition och erbjuder dig ett komplett system för att skapa din karaktär, inklusive 25 olika klasser och mängder av prestigeklasser för var och en av dem. Du kan vara nästan vad du vill i Pathfinder: Wrath of the Righteous. Naturligtvis har var och en av dessa klasser en mängd olika krafter och förmågor som du kan förbättra när du stiger i nivå genom att slåss mot monster, slutföra uppdrag och göra framsteg i spelet. Du kommer också att kunna rekrytera följeslagare för din sak och upptäcka en myriad av föremål för att utrusta karaktärerna i ditt team.



    I Pathfinder Wrath of the Righteous kan du när som helst växla mellan turordningsbaserade strider och realtidskrig med paus. Var och en av alternativen ger dig massor av táktiska möjligheter när du möter mäktiga fiender. Endast genom att smart kombinera dina förmågor kan du överträffa de utmaningar som väntar dig.



    Har du vad som krävs för att rensa ut korruptionen från Worldwound i Pathfinder: Wrath of the Righteous? Tänk på att varje beslut du fattar kommer att påverka världen. När du går framåt i spelet kommer många vägar att öppna sig framför dig. Var och en av dem leder till ett annat slut. Det är bara upp till dig att bestämma vilken du ska följa.

    Läs mer

    De bästa priserna för Pathfinder Wrath of the Righteous

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Pathfinder: Wrath of the Righteous

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev