Instant Gaming EU
 
 

Köp Wandering in Space

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Wandering in Space är ett uppslukande och visuellt fantastiskt VR-spel för rymdutforskning. I Wandering in Space spelar du rollen som en orädd soldat som försöker överleva efter en brutal konflikt mellan kolonister och återupprättare, som har ödelagt planeten Jorden. Efter att ha vaknat upp ur en lång dvala utan minnen ger du dig ut på en episk resa för att upptäcka galaxens hemligheter och bli det sista hoppet för mänskligheten som är på väg att utplånas.



    IWandering in Space får du tillgång till ett brett utbud av vapen för att bekämpa utomjordingar, robotar och andra varelser på en resa som tar dig genom de mörka korridorerna på en rymdstation och bortom dem. Spelet innehåller spännande förstapersonsskjutningar som kräver precision och brutalitet för att överleva. När du tar dig igenom spelet kommer du att låsa upp speciella färdigheter för din karaktär som kommer att ha en betydande inverkan på din spelstil. Genom att använda dem kommer du att kunna göra dig själv omöjlig att upptäcka, få röntgensyn, sakta ner tiden och mycket mer.



    Om du letar efter en unik sci-fi-upplevelse i VR är Wantering in Space ett bra alternativ som kommer att ge dig otaliga timmar av frenetisk action.

    Läs mer

    De bästa priserna för Wandering in Space

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Wandering in Space

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev