Instant Gaming EU
 
 

Köp The Legend of Heroes: Trails into Reverie

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    The Legend of Heroes: Trails into Reverie är ett rollspelsvideospel och den femte och sista delen i serien Trails of Cold Steel. Det följer berättelsen om huvudpersonen Rean Schwarzer som återförenas med sina vänner för att möta deras största utmaning hittills. Spelet utspelar sig på den fiktiva kontinenten Zemuria, där Rean och hans följeslagare måste hantera politiska intriger, militära konflikter och intrigerna från en mystisk organisation som kallas Ouroboros.



    Spelet har ett turordningsbaserat stridssystem, där spelarna kontrollerar en grupp karaktärer i strider mot en mängd olika fiender. Varje karaktär har sina egna unika förmågor och färdigheter, som kan anpassas genom ett robust system för karaktärsutveckling. Spelet innehåller också ett antal minispel och sidouppdrag som erbjuder ytterligare utmaningar och belöningar för spelarna att utforska.



    Trails into Reverie har ett stort antal karaktärer, var och en med sin egen distinkta personlighet och bakgrundshistoria. Spelets berättelse är skickligt utformad och väver samman en komplex väv av politiska intriger, personligt drama och episka strider. Det erbjuder en fängslande berättelse, engagerande spel och en mängd innehåll för spelarna att utforska.

    Läs mer

    De bästa priserna för Legend of Heroes Trails into Reverie

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om The Legend of Heroes: Trails into Reverie

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev