Instant Gaming EU
 
 

Köp The Legend of Heroes: Trails from Zero

  • PC
  • PS4
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Crossbell Police Department har en ny rekryt och det är ingen annan än Lloyd Bannings. I sin brors fotspår återvänder han till sin hemstad för att göra det han är bäst på. Tyvärr blir alla hans drömmar om storhet motverkade när han tilldelas en ny avdelning som har till uppgift att hjälpa människor och utföra mindre jobb. Organisationen är en enda röra med mycket jobb att göra och hans lagkamrater är ett udda gäng. Tillsammans med Elie MacDowell, barnbarn till stadens borgmästare, Randy Orlando, en kvinnoförnedrande före detta soldat, och Tio Plato, ett ungt tekniskt geni, hamnar Lloyd i en svår situation när alla hånar hans division. Saker och ting kommer snart att förändras för honom, eftersom hans arbete kommer att göra det möjligt för honom att avslöja den kriminella korruption som kontrollerar varje aspekt av staden.



    The Legend of Heroes: Trails from Zero är en ny del i den populära JRPG-serien. Även om det utspelar sig i samma universum erbjuder spelet en helt ny berättelse med nya karaktärer. Liksom andra spel i serien har spelet turordningsbaserade taktiska strider, men de har förbättrats med nya mekanismer. Den låter dig kombinera de unika förmågorna hos var och en av dina karaktärer för att uppnå imponerande resultat.



    Om du vill fördjupa dig i en spännande historia full av mystik med vacker grafik och spännande strider är The Legend of Heroes: Trails from Zero ditt spel.

    Läs mer

    De bästa priserna för The Legend of Heroes Trails from Zero

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om The Legend of Heroes: Trails from Zero

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev