BG PPC IG EN
 
 

Köp The Legend of Heroes: Zero no Kiseki KAI

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    En direkt uppföljare till The Legend of Heroes: Trails of Azure, Legend of Heroes: Zero no Kiseki Kai. Zero no Kiseki Kai utspelar sig tre månader efter händelserna i det första spelet och utspelar sig i Crossbell, en stad på gränsen mellan Erebonian Empire och Calvard Republic. Båda nationerna gör anspråk på den autonoma staden, som är ett ekonomiskt och handelscentrum. Spänningar uppstår när politiken sliter sönder staden och lämnar den i händerna på korrupta tjänstemän och kriminella organisationer som vill starta ett krig.



    Lloyd Bannings kommer in i bilden, en ung polis som är utsedd till det särskilda stödsystemet. Tillsammans med sina lagkamrater, arvtagerskan Elie McDowell, den före detta säkerhetsvakten Randy Orlando och elektronikgeniet Tio Plato, måste han utreda en kultisk komplott för att höja en ung flicka vid namn KeA till gudomlighet och därmed ta över landet.



    Den turordningsbaserade striden i Zero no Kiseki Kai liknar föregångaren. Du slåss på en rutnätskarta och varje karaktär har unika stridsförmågor som ARts och Crafts. Du kan använda elementär magi och till och med utföra tag team- och crossover-attacker som i Persona.



    The Legend of Heroes: Zero no Kiseki Kai erbjuder stöd för 60 FPS och högupplöst bild och ljud för att ge den bästa upplevelsen på datorn. Det finns också en höghastighetsknapp för Skip Mode, som gör att du kan hoppa mellan händelser i snabbare takt och utföra strider i fyrdubbel hastighet. Nu har du allt du behöver för att försvara Crossbells frihet. Dags att bli en hjälte!

    Läs mer

    De bästa priserna för The Legend of Heroes Zero no Kiseki KAI

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om The Legend of Heroes: Zero no Kiseki KAI

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev