Kinguin advent rest
 
 

Köp Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai

 • PC
 • PS5
 • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

  Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai är ett äventyr som utspelar sig i Dragon Quest-världen. Följ med Dai och hans vänner Popp och Maam på ett episkt äventyr där de kämpar mot onda krafter som försöker dominera deras värld. Som lärjungar till den legendariske hjälten Avan kan var och en av dem använda unika förmågor för att möta sina motståndare i utmanande strider.  Dai är en kraftfull krigare som kan använda sitt svärd och sina mystiska drakoniska krafter för att förgöra sina fiender med kraftfulla attacker. Maa är en krigarprästinna som är skicklig både i närstrid och i att använda en speciell pistol som kan skjuta olika besvärjelser som kulor. Popps är en skicklig trollkarl som kan släppa lös förödande elementär magi. Tillsammans ger de sig ut på ett äventyr där de ställs mot den mörka arméns trupper som leds av mäktiga generaler.  Allt eftersom berättelsen i Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai fortskrider kommer de att rekrytera ytterligare en medlem till sin grupp: Hyunckel är en mästerlig svärdsman som använder ett magiskt svärd vars skida kan förvandlas till en nästan ointaglig rustning.  Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai följer händelserna i den populära anime-serien med Dai i huvudrollen, och det är perfekt för fans av den blivande drakryttaren och de som vill uppleva ett episkt äventyr i Dragon Quests värld.

  Läs mer

  De bästa priserna för Infinity Strash Dragon Quest The Adventure of Dai

  Använd din CD-nyckel på Steam.

  Använd din PS5 på Playstation Network.

  Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

  • Legendary Hero - Dai Outfit
  • The Hero’s Tutor - Bond Memory that provides bonus EXP.

  *The Hero's Tutor Bond Memory can be obtained via The Temple of Recollection. The Early Purchase Bonus allows for early access.
  *Early Purchase Bonus items are applicable to Standard Edition and Digital Deluxe purchases made from 05/27/2023 – 10/12/2023.

  • Legendary Mage - Popp Outfit
  • *Legendary Priest and Legendary Martial Artist - Maam outfits
  • *Legendary Swordsman and Legendary Warrior - Hyunckel outfits

  Kommentarer om Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai

  Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

  svaranswering the message of

  500 tecken kvar

  Embark on the thrilling journey of Red Dead Redemption 2, where bravery and cunning lead through wild lands. Ready to defy the laws of the Wild West? Saddle up for an adventure filled with danger and redemption!
  DLCompare Extension
  Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

  Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev