Eneba COM
 
 

Köp Dragon Quest Builders 2

  • PC
  • PS4
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Dragon Quest Buildersär ett actionrollspel med sandlåda som utvecklas och publiceras av Square Enix. Spelarna förs in i Alefgard och styr byggarna som har till uppgift att återuppbygga världen efter förstörelsen. Spelet har ett spelupplägg som liknar det man ser i ActRaiser, Minecraft, Terraria och andra liknande titlar, med mycket blockig design och insamlings- och byggelement. Alla dessa funktioner finns alla med i spelets uppföljare, Dragon Quest Builders 2.



    Spelare i Dragon Quest Builders 2 kommer att bygga en bosättning med hjälp av klossar. Framstegen i nivåerna baseras på hur mycket man har byggt. Monster som slem och drakar dyker upp i spelet. Varje spelare har en hälsomålsbalk och de måste äta mat för att behålla sin optimala hälsa och fortsätta bygga sitt läger.



    Plot



    Spelet kommer att ta vid från det alternativa slutet i det föregående spelet, Dragon Quest Builders. Hjälten accepterar den onda Dragonlordens förslag om att dela världens styre i två delar. Avtalet var dock en fälla, hjälten besegras och landet domineras nu av monster. Med den nya hjältens ankomst börjar världen långsamt att återuppbyggas. Spelarna kommer att samla in material från hela världen och återuppbygga Alefgards land igen.



    Gå med dina vänner och samarbeta med dem för att skapa den största bosättningen i Alefgard. Skapa din karaktär enligt dina önskemål och utveckla de färdigheter som behövs för att bli en fullfjädrad byggare. Spelet innehåller nya karaktärer, en enorm värld, obegränsade byggkombinationer och en konsekvent berättelse som spelarna kan dyka ner i.

    Läs mer

    De bästa priserna för Dragon Quest Builders 2

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Om du har en digital Xbox Play Anywhere-titel kan du spela på både Windows 10 PC och Xbox One.

    Kommentarer om Dragon Quest Builders 2

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev