Instant Gaming EU
 
 

Köp Dragon Quest Monsters: The Dark Prince

  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Dragon Quest Monsters: The Dark Prince ger dig ett spännande RPG-äventyr i den mest berömda fantasyvärlden. Följ med Psaro i hans strävan att hämnas på sin far, som har gett honom en förbannelse. På grund av förbannelsen kan han inte skada någon varelse med monsterblod, så han bestämmer sig för att bli en mästertämjare för att skapa en kraftfull armé av monster och besegra sin förfader, kungen av monsterriket Nadiria. Under sin resa blir han vän med Rose, en ung alvkvinna, och Toilen Trubble, en magianvändare. Tillsammans kommer de att möta många utmaningar i ett episkt äventyr.



    I Dragon Quest Monsters: The Dark Prince kan Psaro tämja en mängd olika ikoniska monster från Dragon Quest-världen, och han kan också kombinera dem för att skapa nya typer av monster med hjälp av syntes-systemet. Över 500 möjliga monster och kombinationer står till hans förfogande för att skapa sin egen monsterarmé och besegra sin far.



    Dragon Quest Monsters: The Dark Prince har ett turordningsbaserat stridssystem där du kan använda olika karaktärer och monster för att slåss mot alla typer av fiender. Den enorma mängden monster som finns tillgängliga i spelet, alla med sina egna speciella förmågor, ger dig nästan oändliga kombinationsmöjligheter för att möta alla möten, men det är upp till dig att räkna ut den bästa strategin mot en viss motståndare.



    Följ med Psaro och hans vänner på äventyr och utforska Nadirias vidsträckta landområden medan du samlar monster och blir tillräckligt stark för att bli den nya mästaren av Monsterkind.

    Läs mer

    De bästa priserna för Dragon Quest Monsters The Dark Prince

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kommentarer om Dragon Quest Monsters: The Dark Prince

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev