Instant Gaming EU
 
 

Köp Total War: WARHAMMER III - Shadows of Change

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Total War WARHAMMER 3 Shadows of Change är en expansion till det ikoniska strategispelet som utspelar sig i en värld skapad av Games Workshop. Den introducerar flera nya legendariska lorder som du kan använda i kampanjerna Realms of Chaos och Immortal Empires. Var och en av dem ger nya sätt att spela spelet med kraftfulla enheter och unik mekanik.



    The Changeling, Yuan Bo och Mother Ostankya är mäktiga lorder som avsevärt kommer att öka den offensiva förmågan hos sina fraktioner (Tzeentch, Grand Cathay och Kislev). Medan The Changeling kan använda knep och klona fiendens karaktärer, kan Yuan Bo använda stora strategier för att manipulera andras agendor, och Mother Ostankya är en kraftfull häxa som kan förhäxa sina motståndare.



    I expansionen introduceras också en ny legendarisk hjälte, Blue Scribes of Tzeentch, ett par kraftfulla demoner som tjänar förändringens gud och kastar slumpmässiga trollformler som blir allt kraftfullare när de drar kraft från den magi som kastas omkring dem. Nio Renown-regementen och elva nya enheter kompletterar ett paket med tillägg som kommer att förbättra dina spelalternativ med Total War WARHAMMER 3 Shadows of Change.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Total War: WARHAMMER III

    De bästa priserna för Total War WARHAMMER 3 Shadows of Change

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Total War: WARHAMMER III - Shadows of Change

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev