Instant Gaming EU
 
 

Köp Trine 5: A Clockwork Conspiracy

  • PC
  • PS5
  • Switch
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    ITrine 5 A Clockwork Conspiracy återvänder de tre legendariska hjältarna i ett nytt och utmanande äventyr. Trollkarlen Amadeus, tjuven Zoya och riddaren Pontius ger sig ut på en farlig resa genom outforskade länder för att stoppa invasionen av en mystisk urverksarmé och återställa freden. Spelet följer samma mönster som sina föregångare och levererar en unik spelupplevelse där du kan kombinera de tre hjältarnas färdigheter för att ta dig fram genom olika landskap i 2,5D fulla av fiender, fällor och pussel.



    Den här delen av den populära serien har ett nytt stridssystem och ett färdighetssystem som låter dig förbättra de olika förmågorna som varje karaktär har när du uppnår olika mål. Du kan också anpassa hjältarnas utseende med olika outfits för att få dem att se ut hur du vill i ett äventyr som är visuellt fantastiskt.



    Du kan spela Trine 5 A Clockwork Conspiracy ensam eller med upp till tre vänner i online- och lokalt samarbete. Pusslens svårighetsgrad anpassas efter antalet spelare, så att du och dina vänner alltid får en utmanande upplevelse.

    Läs mer

    De bästa priserna för Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Trine 5: A Clockwork Conspiracy

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev