Instant Gaming EU
 
 

Köp Agatha Christie - Murder on the Orient Express

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Agatha Christie - Murder on the Orient Express är en modern tolkning av den klassiska berättelsen från den berömda spänningsförfattaren. Spelet utspelar sig 2023 och du ställs inför ett av de mest mystiska mordfall som någonsin skapats i en ny upplevelse med Hercule Poirot som huvudperson.



    Under en resa med det ikoniska tåget har ett mord begåtts, och med den legendariske utredaren ombord finns det inget annat alternativ för honom än att försöka lösa fallet och hitta den skyldige som har vågat utmana hans privilegierade sinne. Denna anpassade version av berättelsen innehåller en ny karaktär vid namn Joanna Locke, som kommer att vara en viktig del av utredningen eftersom hon kommer att fördjupa sig i de händelser som ägde rum kring fallet i USA i det förflutna. Du kommer att få tillgång till Joannas utredning via flashbacks, vilket ger ett nytt lager av komplexitet till ett mytiskt mordfall som har varit en favorit för alla fans av genren.



    Agatha Christie - Murder on the Orient Express är ett spännande äventyr där du ställs inför ett av de mest intensiva mordfall som någonsin berättats. Har du vad som krävs för att lösa det?

    Läs mer

    De bästa priserna för Agatha Christie Murder on the Orient Express

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Om du har en digital Xbox Play Anywhere-titel kan du spela på både Windows 10 PC och Xbox One.

    Kommentarer om Agatha Christie - Murder on the Orient Express

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev