Instant Gaming EU
 
 

Köp Beneath Oresa

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Låt Beneath Oresa ta dig med på en resa genom det okända. Det här strategispelet är en unik blandning av berättelsedrivna uppdrag, intensiva skärmytslingar och turordningsbaserade taktiska strider. Du måste fatta tuffa beslut om var du ska fokusera din uppmärksamhet för att låsa upp hemligheterna i denna livfulla värld och överleva din fiendes framryckningar.



    Staden Oresa är en farlig plats full av stridande fraktioner med dödliga fiender runt varje hörn. Välj din karaktär och skapa ett stridsdäck för att navigera på stadens gator och upptäcka dess hemligheter medan du kämpar mot en mängd fiender i spännande strider. Spelet är en roguelike deckbuilder där du måste modifiera ditt deck för att klara av en rad utmanande möten när du utforskar staden. Beneath Oresa sätter dina färdigheter på prov på två olika sätt. Å ena sidan måste du lägga upp strategier och förbereda dina kort för varje strid. Å andra sidan måste du anpassa ditt spel i farten och förbättra din förmåga genom att välja mellan olika uppgraderingsvägar, för att besegra fiender som blir allt kraftfullare.



    Beneath Oresa erbjuder en verkligt uppslukande spelupplevelse med fantastisk grafik och animationer. Kämpa dig igenom varje nivå där du ställs mot fiender med unika vapen och förmågor. Använd ditt förstånd och dina resurser för att besegra dina fiender i intensiva strider som kommer att testa gränserna för din strategi.

    Läs mer

    De bästa priserna för Beneath Oresa

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Beneath Oresa

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev