Instant Gaming EU
 
 

Köp Disgaea 7: Vows of the Virtueless

  • PC
  • PS5
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Fördjupa dig i Disgaeas värld i ett nytt äventyr. Det demoniska riket Hinomoto är hem för alla typer av demoner, men du får följa Fujis strävanden i ett nytt äventyr där han måste skydda Pirilika. Hon är inte din vanliga och naiva rika dam och kommer att leda dig till en värld av problem när du utforskar Hinomoto.



    Disgaea 7: Vows of the Virtueless är ett spännande SRPG-äventyr som tar spelet till nästa nivå med nya funktioner, inklusive och använder de djävulskt spännande nya funktionerna inklusive Steam Deck & Ultrawide Support, 4K Resolution, Keyboard and Mouse Control Support och Advanced graphics settings. Underjorden ser bättre ut än någonsin i detta episka och roliga äventyr.



    Disgaea 7: Vows of the Virtueless har ett spännande stridssystem där du väljer ett team och deltar i intensiva strider. Med mer än 40 karaktärsklasser att välja mellan finns det ett brett utbud av spelstilar som kan täckas genom att kombinera teamets färdigheter. Du kan också mäta dina krafter med andra spelare i rankade onlinestrider och visa att du är bäst.



    Om du letar efter ett helt nytt och färgstarkt äventyr i Disgaeas värld är det här ditt spel.

    Läs mer

    De bästa priserna för Disgaea 7 Vows of the Virtueless

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kommentarer om Disgaea 7: Vows of the Virtueless

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev