Instant Gaming EU
 
 

Köp Cuisineer

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Cuisineer är ett actionfyllt roguelike-videospel där spelarna tar på sig rollen som en skicklig äventyrare som blivit kock. Dina föräldrar har dragit på sig stora skulder med sin restaurang, och det enda sättet att rädda dem är att sköta verksamheten själv. I Cuisineer ger du dig ut på uppdrag och utforskar de omgivande länderna medan du jagar efter ingredienser som du kan använda för att skapa välsmakande rätter som hjälper till att hålla familjerestaurangen igång och betala sina skulder.



    Spelet innehåller en mängd olika biomer som genererats på olika sätt och som är hem för en mängd olika varelser. Spelarna måste utforska dem och samla värdefulla ingredienser och använda en mängd olika vapen och förmågor för att bekämpa sina fiender.



    Cuisineer har ett detaljerat matlagningssystem. När spelarna tar sig igenom spelet får de tillgång till olika ingredienser som de kan använda för att laga en mängd olika rätter. Varje rätt är perfekt för en viss typ av kund, och att göra dem nöjda är målet eftersom de kommer att betala extra och återvända för mer. Cuisineer låter dig också anpassa restaurangens kök och matsal för att göra dem mer effektiva och tilltalande för kunderna.



    Med färgglad grafik, spännande strider och massor av recept att slutföra erbjuder Cuisineer en unik upplevelse för alla som älskar äventyr och matlagning.

    Läs mer

    De bästa priserna för Cuisineer

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Cuisineer

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev