Köp Total War: WARHAMMER III – Elspeth – Thrones of Decay

  • PC

Topprankade återförsäljare

    Vi introducerar paketet Elspeth - Thrones of Decay, en ny expansion för Total War: WARHAMMER III. Detta paket innehåller Elspeth Von Draken, en mäktig legendarisk Lord för Empire-fraktionen, tillgänglig i både Realm of Chaos och Immortal Empires-kampanjerna.



    Elspeth von Draken är en respekterad rådgivare till kurfurstarna och en matris av Ametistorden. Som trollkarl rider hon sin Carmine Dragon över himlen och utövar enorm magisk kraft. Hennes uppdrag är att skydda imperiet till varje pris, och hennes allians med Nuln gör att hon kan förbättra imperiets krutförband med Imperial Gunnery School.



    Med Elspeth - Thrones of Decay-paketet kan spelarna njuta av nya enheter, hjältar och mekaniker för att förbättra sin spelupplevelse.Med Nulns Imperial Gunnery School, Amethyst Armoury och Gardens of Morr kan spelarna förbättra sin eldkraft, stärka sin magi och till och med teleportera sig mellan vänskapliga bosättningar för att reagera på alla hot på ett ögonblick.



    Dessutom kan spelarna rekrytera Theodore Bruckner, Hound of Judgement, som en legendarisk hjälte som kämpar vid deras sida. De kan också förbättra sina segerchanser med fem nya enheter, en Generic Lord, en Generic Hero och tre Regiments of Renown.



    Elspeth - Thrones of Decay-paketet är ett unikt och spännande tillskott till Total War: WARHAMMER III-upplevelsen och gör det möjligt för spelare att släppa loss imperiets fulla potential och Elspeths magiska krafter för att besegra sina fiender.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Total War: WARHAMMER III

    De bästa priserna för Total War WARHAMMER III – Elspeth – Thrones of Decay

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Total War: WARHAMMER III – Elspeth – Thrones of Decay

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev