Köp Total War: WARHAMMER III - Malakai – Thrones of Decay

  • PC

Topprankade återförsäljare

    Malakai - Thrones of Decay-paketet lägger till en ny legendarisk Lord för dvärgarna, Malakai Makaisson, i Total War: WARHAMMER III-serien. Med det här paketet får spelarna tillgång till nya lorder, hjältar, enheter och mekaniker för att förbättra sin kampanjlista på och utanför slagfältet. Malakai ger dvärgarna unika kampanjmekaniker, med ett helt nytt mål i Realm of Chaos, plus nya enheter och hjältar som hjälper dem att nå total seger.



    Malakai Makaisson stöder sin armé med eldkraft på avstånd genom att använda ett brett utbud av vapen och sprängämnen. Han har en fallenhet för att skapa storslagna maskiner, och hans följe av Slayers hjälper honom med ingenjörsarbetet. Trots att han blev utesluten ur ingenjörsgillet efter en rad katastrofala funktionsfel som kostade många liv, fortsätter han att konstruera storslagna maskiner än idag. Malakai är en äkta Slayer och vill dö i strid mot de mäktigaste fienderna. Men hans ingenjörsförmåga ger honom många möjligheter att strategiskt ta sig an sina motståndare på ovanliga sätt.



    Förutom Malakai får spelarna också tillgång till Garagrim Ironfist, Karak Kadrins krigsmurare och son till Ungrim Ironfist, som en legendarisk hjälte. De kan också förbättra sina odds med fem nya enheter, en Generic Lord, en Generic Hero och ytterligare tre Regiments of Renown.



    Med Malakai kan spelarna söka en ärofull död, skörda belöningarna och testa de senaste innovationerna. De kan också förstärka sina enheter från himlen med Spirit of Grungi, en mobil verkstad och transportfarkost.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Total War: WARHAMMER III

    De bästa priserna för Total War WARHAMMER III Malakai – Thrones of Decay

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Total War: WARHAMMER III - Malakai – Thrones of Decay

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev