Instant Gaming EU
 
 

Köp Dream Tactics

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Dream Tactics är ett videospel som kombinerar de strategiska elementen i ett taktiskt rollspel med den fartfyllda actionen i ett kortspel, vilket skapar en unik spelupplevelse. Spelaren måste bygga upp och hantera sin kortlek, där varje kort representerar olika förmågor, och använda dem för att överlista sina motståndare i turordningsbaserade strider. Spelet utspelar sig i en medeltida apokalyptisk värld som är full av fiender, där spelarna tar på sig rollen som ledare för en grupp modiga hjältar. Varje karaktär har sina egna unika färdigheter och förmågor, som kan användas strategiskt för att få en fördel i striden.



    Grafiken i Dream Tactics är en blandning av pixelgrafik och moderna effekter, vilket skapar en visuellt slående värld som är både nostalgisk och fräsch. Spelet erbjuder en enspelarkampanj, där spelarna måste kämpa sig igenom horder av fiender för att besegra Dream Eater och rädda världen från undergång.



    Spelets kortlekssystem möjliggör en hög nivå av anpassning, eftersom spelarna kan välja vilka kort som ska ingå i deras kortlek och hur de ska ordnas. Detta möjliggör en mängd olika spelstilar, från aggressiva rushdown-strategier till defensiva turtling-taktiker, vilket skapar en utmanande och engagerande upplevelse. Förutom det taktiska spelet har Dream Tactics också en djup och engagerande berättelse, med välutvecklade karaktärer och en rik värld att utforska.

    Läs mer

    De bästa priserna för Dream Tactics

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Dream Tactics

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev