Köp Everafter Falls

  • PC
  • PS5

Topprankade återförsäljare

    Everafter Falls är ett jordbruksäventyrsspel med spännande funktioner som split-screen co-op, hjälpsamma följeslagare, automatiserade drönare, resursstarka pixies, ett unikt progressionssystem och farliga fängelsehålor att utforska.



    I den här livssimuleringsupplevelsen vaknar du upp till ett bortglömt liv och måste arbeta för att återställa freden i Everafter Falls. Spelet erbjuder en blandning av jordbruk, strid och fängelsehålor, och har ett hjälpsamt husdjur, automatiserade drönare och engagerande uppdrag som gör din upplevelse i staden oförglömlig.



    Som spelare kan du ägna dig åt jordbruk, fiske och födosök för att skapa en mysig och effektiv gård. Dessutom kan du engagera dig i småstadsdrama, slutföra uppdrag och konversera med nya vänner medan du avslöjar stadens mysterier. I Everafter Falls kan du också dela allt som spelet har att erbjuda med en vän i co-op med delad skärm.

    Läs mer

    De bästa priserna för Everafter Falls

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 10 leverantörer som stöder 2 DRM-system: Steam & Sony PSN2 plattformar - PC & PS5. Spelet kommer i utgåvan Standard. Vårt prisjämförelseverktyg har identifierat 12 digitala erbjudanden.

    Kommentarer om Everafter Falls

    Du kanske även gillar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev