Instant Gaming EU
 
 

Köp The Night of the Rabbit

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    The Night of the Rabbit är ett peka-och-klicka-äventyrsspel som släpptes 2013. Spelet följer historien om Jerry Hazelnut, en ung pojke som drömmer om att bli trollkarl. En dag möter Jerry en mystisk främling vid namn Marquis de Hoto som erbjuder sig att lära honom magins konst. Jerry förs bort till en magisk värld där han måste genomföra olika uppdrag och lösa pussel för att bli en sann magiker.



    Spelet har en unik handritad konststil som ger det en charmig och nyckfull känsla. Miljöerna är vackert utformade med en detaljrikedom som fördjupar spelarna i spelets värld. Spelet har också charmiga karaktärsanimationer och vackert utformade mellansekvenser som ger djup åt spelets historia.



    Spelet i The Night of the Rabbit är ett klassiskt peka-och-klicka-äventyr, där spelaren måste interagera med olika objekt och karaktärer för att ta sig fram i spelet. Spelet innehåller en mängd olika pusselstyper, inklusive logiska pussel och pussel med dolda föremål, som utmanar spelaren att lösa genom att hitta ledtrådar och använda sitt förstånd.



    Spelets soundtrack är en annan höjdpunkt, med en mängd nyckfulla och förtrollande låtar som bidrar till spelets magiska atmosfär. Röstskådespeleriet är också välgjort, med trovärdiga och charmiga framträdanden från röstskådespelarna.



    The Night of the Rabbit är ett charmigt och fängslande spel som erbjuder en unik och magisk upplevelse. Spelets handritade konststil, engagerande berättelse och utmanande pussel gör det till ett måste för fans av äventyrsgenren. Spelet erbjuder också en känsla av nostalgi för dem som växte upp med klassiska peka-och-klicka-äventyrsspel, samtidigt som det erbjuder en ny infallsvinkel på genren.

    Läs mer

    De bästa priserna för The Night of the Rabbit

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om The Night of the Rabbit

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev