Instant Gaming EU
 
 

Köp Tropico 5

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Tropico 5 är den femte så kallade "diktatorsimulatorn" i hugely popular Tropico franchise. Återvänd än en gång till en avlägsen önation som oftast kallas Tropico och utvidga ditt styre! I Tropico 5 kommer du att styra från de tidiga perioderna av kolonialtiden som sträcker sig ända fram till 2000-talet och framåt, med några nya och avancerade handelsmekanismer, massor av utforskning, ny teknik och till och med ny vetenskaplig forskning. Tropico 5 är också det första spelet i Tropico-serien som innehåller kooperativt och till och med konkurrenskraftigt flerspelarläge, för upp till 4 spelare. Ditt styre i Tropico 5 börjar under kolonialtiden, sedan går det vidare till de förödande världskrigen som spelarna måste överleva, sedan följer den stora depressionen, därefter blir spelarna diktator medan det kalla kriget rasar, och sedan kommer den moderna tiden, och du går till och med längre än så. Resan från 1800-talet till 2000-talet är verkligen en imponerande och rolig upplevelse. El Presidente's familj är stor och varje medlem kan utses till general, chef, ambassadör och till och med härskare. Medlemmarna i din dynasti kan låsa upp spännande, nya egenskaper om du investerar i dem. Spelarna måste ständigt upptäcka ny teknik, bygga nya byggnader och skaffa resurser. Alla dina gamla byggnader kan renoveras till moderna byggnader, vilket gör dem mer effektiva. Handel är viktigt i Tropico 5, så att skapa en global handelsflotta och etablera handelsvägar mellan några grannöar eller till och med världens supermakter för både export och import kommer att vara av stor betydelse. Ön du styr över är full av mystik, så utforska den och upptäck värdefulla resursfyndigheter och dyk ner i ruiner av gamla civilisationer för att se vilka skatter som kan vara gömda där. Konstverket för Tropico 5 har gjorts om helt och hållet för att få det att skilja sig från andra Tropico-spel. Varje byggnad från varje enskild epok är mästerligt gjord för att kunna särskiljas och vara unik. Tropico 5 har också ett cooperative or competitive multiplayer -läge där upp till fyra spelare kan skapa sina egna städer på en ökartad karta, och de kan sedan antingen dela resurser, förnödenheter och till och med befolkning, eller så kan de förklara krig mot varandra och se vem som är den bättre ledaren.



     

    Läs mer

    De bästa priserna för Tropico 5

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Tropico 5

    Admin
    Admin
    2014 golg 4 15:09 dlcompare.fr
    <blockquote><a href="#comment7669">iTaO wrote:</a> Bonjour, est ce que si j'achète une clé Tropico 5 pour win elle sera valable pour mon Mac ? Merci de votre compréhension.</blockquote> Bonjour, Les versions Steam du jeu sont 'Steamplay' donc compatible multi support : windows, mac & linux.
    <blockquote><a href="#comment7669">iTaO wrote:</a> Hej, om jag köper en Tropico 5-nyckel för Win kommer den att vara giltig för min Mac? Tack för din förståelse. </blockquote>Hej, Steam-versionerna av spelet är "Steamplay" så de är kompatibla med flera stödformer: Windows, Mac och Linux.
    iTaO
    iTaO
    2014 golg 4 06:18 dlcompare.fr
    Bonjour, est ce que si j'achète une clé Tropico 5 pour win elle sera valable pour mon Mac ? Merci de votre compréhension.
    Hej, om jag köper en Tropico 5-nyckel för Win kommer den att vara giltig för min Mac? Tack för din förståelse.
    • Teknisk information

    • Officiell webbplats : Tropico 5
    • Kategorier : Rollspel , Strategi
    • Utgivare : Kalypso
    • Utvecklare : haemimont games
    • Läge(n) : Solo, Multiplayer, Co-op
    • Utgivningsdatum : 2014 miessemánnu 23
    • Systemkrav
    • Åldersklassificering
    • PEGI 16
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev